1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Dansker står bag designet af den nye MINI
0

Dansker står bag designet af den nye MINI

Dansker står bag designet af den nye MINI
0
0

Den nye MINI er netop blevet lanceret i Danmark, og allerede nu kan BMW/MINI importøren melde tilbage, at der har været stor interesse for den lille bil.

Du kan læse meget mere om den nye Mini her.

Ikke mange ved den 42-årige dansker Anders Warming står i spidsen for designafdelingen bag den nye MINI.

Anders Warming blev født i 1972, men forlod allerede landet i 1991 for at starte sin designkarriere. Siden da har han arbejdet i Italien, Schweiz, Spanien, USA og senest Tyskland, hvor han har boet siden 2005.

I 1997 startede Anders Warming sin karriere hos BMW Group DesignworksUSA i Californien. Fra 1999-2000 arbejdede han hos BMW i München som designer. Derefter gik turen igen til Californien og BMW Group DesignworksUSA, hvor han i år 2000 startede som Senior Automotive Designer og senere Creative Director. I 2003 forlod han BMW Group til fordel for VW, men kom i 2005 tilbage til BMW og startede som Team Leader for Advanced Design i München. I 2007 avancerede han til Head of Exterior Design BMW, og i starten af 2011 gik karrierevejen så til MINI, hvor han som øverst ansvarlig for MINI Design har været den drivende kraft bag nyfortolkningen af den gamle klassiker fra 1959.

Læs også:   Tesla Roadsters med 0 kilometer på tælleren fundet i Kina: Var beregnet til ''reverse engineering''