1. Home
  2. Baggrund
  3. Den gamle Top Gear trio er i gang med at filme deres nye program!
0

Den gamle Top Gear trio er i gang med at filme deres nye program!

Den gamle Top Gear trio er i gang med at filme deres nye program!
0
0

Den gamle Top Gear trio i form af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond er tilbage igen – dog under vingerne af Amazon.

BBC afskedigede Jeremy Clarkson, da han overfaldt en medarbejder på produktionen, men der gik ikke mange dage før, at den populære trio var i forhandlinger med andre tv-selskaber, som ville gøre næsten alt, for at få fat i dem. Amazon var dog dem som fik underskrevet kontrakten, og rygtet går, at det nye program vil hedde Gear Knobs.

Optagelserne til det nye program er nu i gang, og hvis man skal tro Clarkson, så gik alt helt fantastisk med optagelserne – ingen blev altså overfaldet.

Som det kan ses på billedet, så har de til optagelsen samlet Ferrari LaFerrari, McLaren P1 og Porsche 918 Spyder. Dermed tyder det på, at vi endelig for at se, hvilken som i realiteten er hurtigst.

Vi glæder os til at se det nye program, som er en kæmpesatsning for Amazon. Iflg. flere kilder er programmet tildelt et budget på over halvanden milliard kroner over tre år! Programmet vil blive vist på Amazons nye streamingtjeneste, og skal dermed hjælpe Aamzon i kampen mod gigantiske NetFlix.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

Ved den første optagelse var Chris Harris højst sandsynligt også med, da han har lagt et billede op af de præcis samme biler på hans Instagram – se billedet ovenfor.