1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Den helt nye KIA Sportage offentliggjort
0

Den helt nye KIA Sportage offentliggjort

Den helt nye KIA Sportage offentliggjort
0
0

Den helt nye KIA Sportage er i dag blevet offentliggjort i form af en række billeder.

Og den nye Sportage har fået et helt nyt design, som formentlig falder i de flestes smag. Den fjerde generation Sportage udstråler nu dynamik og selvtillid, og det er i form af en god kontrast mellem bløde og skarpe former.

Specielt fronten på den nye Sportage har ændret sig markant, i og med lygterne nu er løftet fra kølergruppen og fremstår selvstændige. Selve frontgrillen i sig selv er magen til den på enhver KIA, og du er altså ikke i tvivl om, at det er en KIA, der kommer susende bagfra. At det så tilmed også er den helt nye Sportage SUV, lægger du sikkert mærke til når du ser, at lygterne netop er hævet fra selve frontgrillen.

Læs også:  Bilpleje: Sådan bevarer du din bils udstråling

Vi kender Sportage for at være en sporty SUV, og den nye er ingen undtagelse. I profil bibeholder den nye Sportage den velkendte tilbagestrøgne silhuet fra den udgående model med en taglinje, der elegant strækker sig ned mod bilens bagende. Akselafstanden er øget, imens den har længere overhæng foran og kortere overhæng bagpå. Looket er sporty og muskuløst grundet de skarpe linjer og større hjulkasser.

Bagfra giver de rene linjer og synlige udstødningsrør et meget sporty udtryk, og bilen fremstår som helhed mere markant og stilsikker end forgængeren. Tilmed tager de nye LED-lygter i bag sig enormt godt ud, i det blinklys og baklys er blevet adskilt og placeret lavere. Ifølge KIA er det for at tilføre ekstra visuel vægt og for at give robusthed og stabilitet til den nederste halvdel af bilen. Vi er enige.

Læs også:  Tre familievenlige elbiler du kan finde hos Biltorvet

Den nye KIA Sportage får premiere den 15. september i forbindelse med den internationale biludstilling i Frankfurt.

tags: