1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Første billeder af BMW 3-serie GT
0

Første billeder af BMW 3-serie GT

Første billeder af BMW 3-serie GT
0
0

BMW har officielt hevet sløret af deres helt nye 3-serie variant, den mere praktiske GT.

Bilen har længe været rygtet og har nu fuldent 3-serie programmet bestående af 3 biler, før 4-serien ankommer i coupé og cabriolet form næste år.

BMW hævder selv at bilen kombinerer de sportslige køregenskaber i en 3-serie sedan med praktikaliteten af en Touring-udgave og dne nye bil er længere, bredere og højere end en Touring og har 70mm mere plads på bagsædet, hvilket er mere end man finder i en 5-serie.

Kørestillingen er også højere, hvilket vil appellere til købere der ellers ville vælge en SUV. BMW siger selv, at den kan transportere fem voksne mennesker i komfort. 3-seriens GT ser noget mere strømlinet ud end den mere klodsede 5-serie udgave, med dens rammeløse døre og dynamiske spoiler der hæver sig ved motorvejshastigheder.

Læs også:  Guide: Sådan plejer du din bil om sommeren

Fem motorudgaver

Fem forskellige motorvarianter vil være tilgængelige – 318d, 320d og 320i, 328i samt 335i. Alle motorer er firecylindrede, undtagen 335i der byder på seks cylindre. Det forventes at 320d vil blive den bedst sælgende, mens en sekstrins manuel gearkasse er standard og en ottetrins kan købes som ekstraudstyr.

Baghjulstræk er standard medmindre man vælger 320i xDrive eller. M-Sport ekstraudstyr med 10mm laver affjedring, adaptive dæmpere og et bodykit vil være tilgængeligt fra til sommer. Den nye GT vil være omkring 30.000 kr. dyrere end en tilsvarende Touring-udgave.