1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Den nye Santa Fe skal være mere eksklusiv
0

Den nye Santa Fe skal være mere eksklusiv

Den nye Santa Fe skal være mere eksklusiv
0
0

Hyundai giver den helt nye Santa Fe en dosis eksklusivitet, når den kommer til Danmark i oktober.

Bilen blev først vist i en amerikaniseret udgave, ved New York Motor Show i april, mens den europæiske udgave af Santa Fe får et nyt look, et mere rummeligt interiør, effektive dieselmotorer og mulighed for forhjulstræk.

Motor bibeholdt

Den koreanske fabrikant siger selv, at det eneste arvestykke fra den gamle Santa Fe er den 195hk stærk 2.2-liters dieselmotor, som er det eneste motorvalg som det står nu. Økonomien er blevet forbedret fra 14.5km/l til 16.4 og CO2-udledning er mindsket til 159g/km i den firehjulstrukne Santa Fe, med en sekstrins manuel gearkasse.

Den nye forhjulstrukne model giver naturligvis bedre brændstoføkonomi, med 17km/l og 155g/km. En sekstrins automatgearkasse fås som ekstraudstyr på den firehjulstrukne udgave.

Læs også:  Så høje er fartbøderne

Bunker af standardudstyr

Det ændrede look af den nye Santa Fe, kunne ikke befinde sig længere væk fra den nuværende.

Hyundai insisterer dog på, at SUV’en ikke har mistet noget af sit terrængående appeal, og hævder at bilen er tro mod Hyundais rødder, med bl.a. store mængder standardudstyr. Dette omfatter aircondition, 18-tommers fælge, læderrat, Bluetooth mobiltelefoni, og et nyt sikkerhedssystem der hæv motorhjelmen, ved en frontkollision.

Mellemste udstyrsniveau, Premium, forventes at blive den bedst sælgende; det tilføjer klimanlæg, navigation samt lædersæder. Premium SE giver panoramatag og 19-tommers fælge.