1. Home
  2. Bilnyheder
  3. En forsmag på den nye Range Rover Sport
0

En forsmag på den nye Range Rover Sport

En forsmag på den nye Range Rover Sport
0
0

Den nye Sport vil tilbyde endnu mere sport og for første gang en platform der er baseret på den ægte Range Rover.

Land Rover har frigivet dette noget slørede billede, som ikke fortæller os meget omkring deres nye Range Rover Sport, der har premiere om to uger i New York.

Den nye Sport vil blive vist frem for masserne dagen før åbningen af New York Motor Show, ved et arrangement som Land Rover selv beskriver som ’banebrydende’. Med det mener de, at bilen vil blive filmet mens den kører gennem Manhattans gader og streamet på internettet på samme tid.

Op til 300 kilo lettere

Der er dog en reel årsag til at Land Rover har valgt denne fremgangsmåde. New York er Range Rover Sport’s største marked og Land Rover håber at de unge, dynamiske fashionistaer vil tage den nye model til sig. Der er solgt flere eksemplarer af den nuværende Range Rover Sport i New York end i nogen by andetsteds i verden.

Læs også:  Vision 357 Speedster: Endnu et retro-koncept fra Porsche

Rent kosmetisk forventes det at den nye bil får lidt mere krom hist og pist men vigtigere endnu har Land Rover arbejdet hårdt på at forbedre køregenskaberne yderligere, således at den nu bør sammenlignes med den køreglade Porsche Cayenne.

I jagten på dette, vil den nye Range Rover Sport for første gang dele platform med den ægte Range Rover. Tidligere har platformen været hentet fra Land Rover Discovery og den nye, lettere platform skulle gøre Sport 300 kg lettere end forgængeren, hvilket unægtelig vil gavne både komfort og køreegenskaber.

Syv sæder, en mulig hybridudgave og snak om en 2.0-liters diesel indstigningsmodel rygtes også. Vi ved mere om et par uger.