1. Home
  2. Bilnyheder
  3. En turboladet Ferrari 458?
0

En turboladet Ferrari 458?

En turboladet Ferrari 458?
0
0

Den opdaterede California fik turbo, og noget tyder på den faceliftede 458’er vil nyde gavn af det samme.

Ferrari har allerede lavet en opdateret version af 458’eren til næste år, og efter California T hersker der næppe nogen tvivl om, at den nye Ferrari 458 også vil få en turbo.

Normalt har Ferrari nu den holdning, at bilerne bliver opdateret hver fjerde år, hvis der ikke kommer en afløser. 458’eren blevet introduceret for knap fem år siden, hvorfor den strategi dog ikke er holdt helt til punkt og prikke – hvis man altså ser bort fra 458 Speciale. Desuden har Ferrari haft travlt med den nye California T og LaFerrari.

Vi ved endnu ikke hvad den opdaterede Ferrari 458 vil hedde, men flere leger med navne såsom 458 T eller 458M. Det er dog blot rene gætterier.

Læs også:  CUPRA Tavascan: "Vi skubbede til grænserne uden at tænke på, hvad folk ville sige"

Ferrari har været i gang med at reducere CO2-forbruget på mange af sine biler, hvis man sammenligner med de forhenværende modeller, og her er turboen en vigtig spiller, hvis der virkelig skal ske noget. Fra 360 Modena produceret i 1999 til 458 Speciale er CO2-emissionen reduceret fra 415 g/km til 275 g/km, og det bliver nu yderligere reduceret.

Man forventer ikke den opdaterede 458 vil have et hybridsystem som LaFerrari, da det bliver for dyrt, og derfor er turbo vejen frem.

Vi ved endnu ikke mere, men vil selvfølgelig holde jer opdateret løbende her på bilsektionen.dk.