1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Engelsk racertalent dræbt under test
0

Engelsk racertalent dræbt under test

Engelsk racertalent dræbt under test
0
0

Det britiske sportsvognstalent Sean Edwards er død i en alder af 26 år. Racerkøreren blev dræbt på stedet under en testsession på Queensland Raceway i Australien.

Edwards var søn af 1970’ernes Formel 1-kører Guy Edwards og var passager i en Porsche 996 GT3 der forlod banen og ramte en dækmur. Edwards blev dræbt på stedet, mens den 20-årige testkører blev transporteret til hospitalet via helikopter og fortsat behandles for livstruende skader. Det tog op i mod fire timer at få manden ud af bilen.

De sidste par år havde den Monaco-residerende Edwards etableret ham selv som en funklende stjerne i GT-ræs, med en karriere der begyndte i 2006 da han vandt det europæiske GT3 mesterskab i en alder af 19 år.

Dette år havde været særdeles succesfuldt for Edwards, med hans første store sejr ved Nuburgring 24 Timer i en SLS AMG GT3. Sejren var den første af sin slags for Mercedes og gjorde Edwards til den tredje britiske kører med en sejr der. Han er også regerende mester i Dubai 24 timer, også bag rattet af en SLS.

Læs også:  Mercedes-Benz lancerer ny version af ikon fra 1979

Edwards havde føringen i Porsche Supercup-serien denne sæson, med sejre i Barcelona, Monaco og Ungarn. Det er muligt at Edwards vinder titlen efter sin død, idet han fortsat har en 18-points føring over sin nærmeste rival, holdkammeraten Nicki Thiim.