1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Her er den nye Kia Soul
0

Her er den nye Kia Soul

Her er den nye Kia Soul
0
0

Anden generation af Kia Soul er blevet afsløret før dens officielle debut på Frankfurt Motor Show.

Den nye Soul, der er baseret på samme platform som den seneste Kia Cee’d, forventes på markedet næste forår. Tidligere har den asiatiske udgave af bilen haft premiere på New York Motor Show i marts.

Soul er inspireret af konceptbilen Kia Track’ster, der blev fremvist på Chicago Motor Show i 2012 og den nye Soul ligger sig tæt op af den højbenede, firkantede forgænger.

Første generation af bilen var en enorm salgssucces i Nordamerika og Kia har af samme årsag bibeholdt det visuelle udtryk.

Mere rummelig

Under huden har anvendelsen af platformen fra Kia Cee’d resulteret i forbedret affjedringskomfort og dynamik, samt et lavere støjniveau der er reduceret med omkring tre decibel ved alle hastigheder.

Læs også:  Mangler du opbevaringsplads i den lille garage? Skab mere via smart møblering

Den nye Soul er en kende længere end første generation, med en længere akselafstand og bredere sporvidde der sammenlagt giver en mere rummelig kabine.

Pladsen er forbedret for alle passagerer og bagagerummet er vokset med 15 liter til 354 liter. Motorudvalget består af 1.6-liters benzin og dieselmotorer, sammensat med enten sekstrins manuelle eller automatgearkasse. Begge motorer er gengangere fra den tidligere model, men med svagt forbedret økonomi og CO2-udledning.

Den nye Soul bringer også en helt ny kabine med sig, med færre hårde plastoverflader og et mere køreorienteret udtryk.

tags: