1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Her er den nye Toyota Aygo
0

Her er den nye Toyota Aygo

Her er den nye Toyota Aygo
0
0

Billeder af den nye Toyota Aygo, den kompakte bybil produceret i samarbejde med Peugeot og Citroën, er blevet lækket før dens debut på Geneve Motor Show.

Toyota har givet den nye Aygo en større, mere prominent kølergrill med et stort centralt logo. Tynde LED-lygter kan ses sammen med smallere forlygter. Frontkofangeren på den nye Aygo fortsætter i stil, med mere diagonale lygter ved tågeforlygterne i bunden. Nye sideskørter løber mod bagenden hvor Aygo’en har fået større baglygter og bagkofanger i samme stil.

Den nye Aygo skal virke moderigtig til kunderne for at lade den skille sig ud i et segment der primært er udgjort af karakterfulde biler som Fiat 500 og den nye Mini. Både tre- og femdørs udgaver vil være tilgængelig med en mulighed for en åben udgave som set i 108 o C1. Renaults nye Twingo, der også vil få debut på Geneve, vil lancere på det samme marked.

Læs også:  Lamborghini vinder 'Manufacturer of the Year' ved det årlige TopGear.com Awards i London.

I kabinen forventes Toyota at forbedre kvaliteten af interiøret, med en instrumentbræt der er designet til at have mere karakter end rivaler som Volkswagen Up. Som i søsterbilen Peugeot 108 forventes Aygo at have et integreret infotainmentsystemer. Toyota forventes at give Aygo et mere eksklusivt udtryk for at øge bilens konkurrenceevne.

En række trecylindrede motorer fra den nuværende bils motorprogram, forventes at levere kræfterne i Aygo. Toyota vil muligvis følge i kølvandet på Peugeot og udelukkende tilbyde Aygo med benzinmotorer.

Som med den foregående generation vil Aygo blive bygget i Tjekkiet, ved siden Citroën C1 og Peugeot 108.

tags: