1. Home
  2. Bilnyheder
  3. ER DET HER DEN NYE MERCEDES-BENZ E-KLASSE?
0

ER DET HER DEN NYE MERCEDES-BENZ E-KLASSE?

ER DET HER DEN NYE MERCEDES-BENZ E-KLASSE?
0
0

Mercedes-Benz er ved at få deres nye designsprog på plads. Vi har altid kendt dem for de der meget firkantede former og to-delte forlygter, men det er efterhånden ved at være slut.

Vi har set deres nye designsprog i form af den nye C-Klasse og mange andre, og til januar kommer ændringen ligeledes til E-Klassen.

Næste års motorshow i Detroit finder sted allerede i januar, og her forventes den nye Mercedes-Benz E-Klasse præsenteret. Faktisk går vi så vidt og tror, at den bliver offentliggjort online allerede i slutningen af december, og det sker i form af en række billeder der formentlig viser et design med elegante og bløde linjer og former, der til sammen danner et elegant design.

Italienske OmniAuto.it har lavet en række illustrationer af, hvordan den nye E-Klasse formentlig kommer til at se ud. I vores øjne ligner det ikke andet end en forstrukket C-Klasse, og det har vi såmænd heller ikke noget imod. C-Klassen har nemlig vist sig at være den nok mest danskervenlige Mercedes til dags dato grundet attraktive priser i både indkøb og beskatning.

Læs også:  Oplev Lamborghini Revuelto i hjertet af København

I kabinen bliver den dog større end den mindre C-Klasse, selvom de kører på samme MRA-platform. Kabinen forventes at blive en blanding af den lille C-Klasse og den større, mere luksuriøse S-Klasse. Fra S-Klassen kommer den garanteret til at adoptere de to store digitale displays, der danner grundlag for speedometervisning og alt det pjat oppe foran.

Rygterne siger mht. motorerne, at den kan fås helt nede i en 1.6-liters turbodiesel som den mindste model. Man ved endnu ikke, om vi får en seksbenet turbodiesel at se, og skulle det alligevel ske, bliver det formentlig i form af en 2.9-liters twin-turbo med 313 hestekræfter efterfulgt af en større quad-turbo med omkring 400 hestekræfter.

Designmæssigt. Den kommer til at minde usædvanligt meget om den nye C-Klasse dømt ud fra de mange spionbilleder, vi igennem det seneste års tid er stødt på, dog selvfølgelig i en lidt længere og større udgave. E-Klassen ligger trods alt lige mellem den lille C-Klasse og enorme S-Klasse, og den har derfor også altid vundet sig ind i danskernes hjerter som værende den model taxa, der altid har kunne fragte en hjem fra byen en lørdag morgen.

Læs også:  BMW i5: Kåret som årets bil i Danmark 2024

Se illustrationerne igennem og tænk over, om den nye E-Klasse eventuelt kunne være noget for dig. Stationcar-varianten forventes at blive offentliggjort på motorshowet i Genevè et par måneder efter, og netop stationcar-varianten forventes også i en forhøjet udgave, som skal konkurrere mod Audi A6 allroad quattro.