1. Home
  2. Baggrund
  3. Er det slut med Nürburgring?
0

Er det slut med Nürburgring?

Er det slut med Nürburgring?
0
0

Det er måske snart slut med Nürburging, da firmaet Nürburgring GmbH som driver 90 % af ringen skylder over 2,4 milliarder kroner!

Pengene er lånt af den statsejet bank Rheinland-Pfalz, og de kræver som minimum en tilbagebetaling af lånet på omkring 100 millioner kroner! Nürburgring har fået afslag fra staten på et ekstra lån til tilbagebetalingen, og de har derefter spurgt EU om et øjeblikkeligt nødlån, hvilket ikke forventes at blive godkendt. Dette vil betyde Nürburgring GmbH må erklæres insolvent pga. manglende likvider.

De enorme beløber har skabt massiv interesse for, om man har brugt pengene på det rigtige under finanskrisen. Faktisk er der pumpet næsten 3,9 milliarder kroner ind i Nürburgring, hvilket bl.a. inkluderer en forlystelsespark med hoteller samt et shopping center.

Læs også:  Cayenne S E-Hybrid: Porsche's nyeste Plug-in-perle

Vi følger situationen, men det ser svært ud for Nürburgring at grave sig op af dette enorme hul. Uden en tilbagebetaling af lånet må “Ringen” blive erklæret konkurs, hvorefter aktionærerne skal have mest muligt ud af aktiverne i firmaet.

tags: