1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Her er interiøret i den næste Audi TT
0

Her er interiøret i den næste Audi TT

Her er interiøret i den næste Audi TT
0
0

Interiøret i den nye Audi TT er blevet fremvist for første gang på Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas.

Audi siger at der er anvendt sprit ny teknologi og at kabinen i næste generation af TT er designet fra bunden af. Den nye kabine er mere kørefokuseret og anvender for første gang ikke længere et separat infotainment-display i midten af instrumentbrættet. I stedet er alle infotainment skærme nu flyttet til et komplet digitalt instrumentbræt, en løsning som Audi siger har sparet vægt og plads i kabinen.

De digitale instrumenter er baserede på en 12.3-tommers skærm, hvor der kan vælges mellem en klassisk instrumentvisning, et kombineret instrument og infotainment visning der minimerer speedometer og omdrejningstælleren.

Funktionerne er understøttet af en helt ny udgave af Audis MMI-system, der er blevet genudviklet for at tillade ejerne at bruge systemet som en smartphone, med tekstsøgning samt zoom og scroll-funktioner, kontrolleret gennem MMI-pegefeltet.

Læs også:  Fords Ikoniske Ranger pick-up går elektrisk i 2025 - Plug-in Hybrid på vej

Interiøret i den nye Audi TT anvender de velkendte luftdyser, med temperatur og aircondition indstillinger monteret i selve dyserne, fremfor i et separat panel. Knappen for nødblinket og andre funktioner findes stadig i midten af instrumentbrættet.

Audi er allerede i fuld sving med at sammenligne den nye TT’s ydelse mod rivaler som Peugeot RCZ, BMW Z4 og Mercedes-Benz SLK. Bilen er også blevet spottet på Nürburgring og den nye TT vil ligesom forgængeren dele platform med Audi A3, denne gang på den nye VW MQB platform. Både forhjuls- og firehjulstræk vil være tilgængeligt.

Den nye TT forventes lanceret i slutningen af 2014.

tags: