1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Jeep med mini-SUV
0

Jeep med mini-SUV

Jeep med mini-SUV
0
0

Mød en lille ny Jeep, Renegade. Dette er den hidtil mindste Jeep, og den lille nye SUV bliver en del af Jeeps globale modeludvalg.

Det er specielt markedet for de små SUV’er som har vækstet, og Jeep melder sig nu ind i kampen. Selv fortæller Jeep den vil tilbyde en unik kombination af off-road egenskaber og komfort. Faktisk vil den kunne blive leveret med en ni trins automatgearkasse, som sikrer fuld udnyttelse af motorens egenskaber ved off-road kørsel, og når man ellers ikke befinder sig i et mudret eller meget stejlt terræn.

Firehjulstrækket gør brug af samme teknologi som den nye Cherokee, og den nye Jeep Renegade tilbyder to avancerede og intelligente 4×4 systemer. Jeep har endda en speciel ”Trailhawk” model, der efter sigende tilbyder de bedste off-road egenskaber i klassen.

Læs også:  Bilsikkerhedsteknologi: Højteknologiske systemer

Meget af teknikken deler den lille Jeep dog med den kommende Fiat 500X og den eksisterende 500L.

Motorudvalget inkluderer tre MultiAir benzinmotorer fra 110 til 170 hk samt tre MultiJet dieselenheder fra 120 til 170 hk. Vælger man den 2.0 liters MultiJet diesel eller 2.4 liters MultiAir2 gasmotor kan man få en ni trins automatgearkasse, og således er Jeep Renegade verdens første lille SUV med en ni trins automatgearkasse. Vælger man en af de mindste motorer leveres Jeep Renegade med forhjulstræk.

Interiøret beskrives af Jeep som robust og med masser af funktionelle detaljer. Instrumentpanelet er designet med inspiration fra den oprindelige Jeep, og standardudstyret inkluderer det nye 6.5 uConnect infotainmentsystem med Bluetooth.

Slutteligt kan det nævnes, at den nye Renegade bliver den første Jeep, der vil blive produceret udenfor USA, da den skal bygges ved siden af Fiat 500X i Melfi, Italien.

Læs også:  Oplev Lamborghini Revuelto i hjertet af København

Priser er endnu ikke offentliggjort, men vi ved Renegade bliver lanceret i Danmark til januar, 2015. Der er dog ingen tvivl om, at Renegade bliver et vigtigt våben for Jeep i Danmark, da priserne på de to eksisterende modeller startende fra omkring 700.000 kr. gør salget ret begrænset.