1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Her er næste generation af Toyota Aygo
0

Her er næste generation af Toyota Aygo

Her er næste generation af Toyota Aygo
0
0

Den nye Toyota Aygo, den kompakte bybil der bliver produceret i samarbejde med Peugeot og Citroën er blevet fremvist før debuten på Geneve Motor Show.

Toyota har givet den nye Aygo en større, mere prominent kølergrill med en større centralt logo. Tynde LED-kørelygter kan skimtes ved siden af de tynde forlygter.

Resten af Aygo forventes også at anvende unik styling for at lade den adskille sig i et segment der omfatter biler som Fiat 500 og den nye Mini.

Renaults nye Twingo, der også vil få debut ved Geneve, forventes at lancere på det samme marked. Toyota forventes at give den nye Aygo et premium udseende og som et resultat forbedre bilens markedsværdi i et segment med knivskarp konkurrence.

I kabinen forventes Toyota at forbedre kvaliteten af materialerne i kabinen, med et instrumentbræt der er udviklet til at være mere særpræget end rivaler som Volkwagen Up. Som i søsterbilen Peugeot 108 forventes et integreret infotainment-system at være tilgængeligt som ekstraudstyr.

Læs også:  Optimeret sikkerhed på vintervejene: Kia præsenterer innovativ snekæde-integreret dækteknologi

En række trecylindrede motorer, der er bibeholdt fra det nuværende motorprogram forventes at levere kræfterne i den nye Aygo. Toyota kunne ligge sig i kølvandet på Peugeot og kun tilbyde Aygo med benzinmotorer. Franskmændene siger, at det at producere små EU6 dieselmotorer simpelthen er en for kostbar affære,

Som det var tilfældet med de foregående generationer, vil den nye Aygo blive bygget i Tjekkiet sammen med Citroën C1 og Peugeot 108. Tredørs, femdørs og cabrioletmodeller. Alle tre vil få unikt designsprog.

tags: