1. Home
  2. Videoer
  3. Første Indlæg + video af Ferrari 312 PB!
0

Første Indlæg + video af Ferrari 312 PB!

0
0

Som Sebastian skrev i går, så er der kommet endnu en ny cylinder til, så vi nu kører på 3! (nå ja, man skal jo hyle som de ulve man er iblandt).

Jeg har skrevet for et online bilblad før, men det der gør siden her til noget specielt for mig er den direkte og mere personlige tilgang til emnerne.

Første indlæg bliver et lille link til en video jeg fandt for et par år siden, og som fortjener at blive udbredt til så mange mennesker som muligt.

Videoklippet stammer fra en britisk tv-kanal. Klippet omhandler en italiensk mand, der har brugt det meste af sit voksne liv på at bygge en fuldstændig nøjagtig model af en Ferrari 312 PB. Motor, bremser, styretøj, blinklys, gearkasse, ventiler… Alt virker! Fantastisk hvad 20.000 timer i en lukket og mørk garage kan fostre. De er nu skøre de italienere…Og så har han en fantastisk accent!

Håber i finder det lige så imponerende som jeg gør!

PS: Til dem som ikke lige skulle kende 312 PB kommer her lidt bonus information:

312 PB blev bygget i 1971 til Gruppe 6 og Gruppe 5 sportsvogns race.

312’eren’s 3 liters 180 graders boxer V12, der udviklede 475 hk, var baseret på formel 1 teknologi, og blev derfor i starten anset for upålidelig til at deltage i Le Mans.

312’eren fik stor succes, og vandt i 1972 Sportsvogns konstruktørernes mesterskab med maks. point (160).

Deltog i 1973 i Le Mans hvor det blev til en 2. plads.

I dag er der omkring 5 stykker tilbage. Pris? Hvis du spørger… har du ikke råd!

tags: