1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Få 280 hk i din Focus ST
0

Få 280 hk i din Focus ST

Få 280 hk i din Focus ST
0
0

Et boost til Focus ST med fortsat fabriksgaranti fra Ford, burde holde de RS-sultne mætte lidt endnu.For de der venter på den næste Focus RS, er den nu gode nyheder. Ford Europas foretrukne tuner, Mountune vil i 2013 tilbyde en tuningspakke med fabriksgaranti, der vil løfte 2.0-liters EcoBoost enheden til omkring 280 hk.

Den regulære ST er allerede en hurtig bil med dens 250 hk, der sørger for at 0-100 km/t er overstate på 6.5 sekunder, så selvom Mountune endnu ikke har offentliggjort de officielle ydelsestal, kan man forvente en 0-100 km/t tid på under fem sekunder.

Flere pakker på vej

Bilen der fremviser dette, er en særlig udgave af Focus, som Ford fremviste på SEMA Motor Show i Los Angeles, tidligere på måneden.

Læs også:  9 tips til at køre sikkert og lovligt på de tyske veje

Mountune klarede opgraderingen på bilen, og forventer at det kommende product vil indeholde nogenlunde det samme. Priserne er endnu ukendt.

Såfremt konceptbilen falder i din smag, har en forhandler afsløret at der er en snæver chance for at bilen kommer på markedet.

Mountune har allerede leveret en 200 hk opgradering til 1.6-liters EcoBoost motoren. Pakken indeholdte en opgraderet intercooler samt luftfilter, og en ændring i bilens motorstyring.

Førnævnte pakke kan også monteres uden at volde skade på fabriksgarantien, og giver den mildere Focus en 0-100 km/t tid på 6.9 sekunder.

Denne modification har fundet vej til endnu en specialudgave, denne gang for at fejre Fords WTC-kampagne. Der er her tale om en racerbil der skal køres af det britiske Arena hold. Bilen har et par ekstra elementer, såsom 18-tommers fælge.

Læs også:  Ford Mustang GTD: En ny superbil er født