1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Få 280 hk i din Focus ST
0

Få 280 hk i din Focus ST

Få 280 hk i din Focus ST
0
0

Et boost til Focus ST med fortsat fabriksgaranti fra Ford, burde holde de RS-sultne mætte lidt endnu.For de der venter på den næste Focus RS, er den nu gode nyheder. Ford Europas foretrukne tuner, Mountune vil i 2013 tilbyde en tuningspakke med fabriksgaranti, der vil løfte 2.0-liters EcoBoost enheden til omkring 280 hk.

Den regulære ST er allerede en hurtig bil med dens 250 hk, der sørger for at 0-100 km/t er overstate på 6.5 sekunder, så selvom Mountune endnu ikke har offentliggjort de officielle ydelsestal, kan man forvente en 0-100 km/t tid på under fem sekunder.

Flere pakker på vej

Bilen der fremviser dette, er en særlig udgave af Focus, som Ford fremviste på SEMA Motor Show i Los Angeles, tidligere på måneden.

Læs også:  BMW M4 CS: Den nye definition af kraft og letvægt

Mountune klarede opgraderingen på bilen, og forventer at det kommende product vil indeholde nogenlunde det samme. Priserne er endnu ukendt.

Såfremt konceptbilen falder i din smag, har en forhandler afsløret at der er en snæver chance for at bilen kommer på markedet.

Mountune har allerede leveret en 200 hk opgradering til 1.6-liters EcoBoost motoren. Pakken indeholdte en opgraderet intercooler samt luftfilter, og en ændring i bilens motorstyring.

Førnævnte pakke kan også monteres uden at volde skade på fabriksgarantien, og giver den mildere Focus en 0-100 km/t tid på 6.9 sekunder.

Denne modification har fundet vej til endnu en specialudgave, denne gang for at fejre Fords WTC-kampagne. Der er her tale om en racerbil der skal køres af det britiske Arena hold. Bilen har et par ekstra elementer, såsom 18-tommers fælge.

Læs også:  BMW i5: Kåret som årets bil i Danmark 2024