1. Home
  2. Baggrund
  3. Få forbedret køreglæden med en pedalbox
0

Få forbedret køreglæden med en pedalbox

Få forbedret køreglæden med en pedalbox
0
0

Har du et ønske om at forbedre reaktionsevne i din bil, så findes der op til flere måder hvorpå dette kan gøres. Den nemmeste måde er dog, at gøre brug af en såkaldt Pedalbox. Grunden til dette er, at der her er tale om en plug’n’play-enhed, der blot skal tilkobles det elektroniske kabel på speederen – og sådan én har DTE Systems heldigvis udviklet. En sådan pedalbox kan bruges i flere forskellige sammenhænge, men du vil blandt andet få oplevelsen af, at have flere hestekræfter under foden og det vil selvfølgelig også betyde, at du får en bedre acceleration. Forskellen på en pedalbox og mange andre former for motoroptimering er, at den virker ved hjælp af strøm og der er derfor ikke tale om decideret optimering af motoren. En pedalbox fjerne ligeledes turbotøven og ”døde punkter” så du oplever det fulde potentiale af din motor.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

En pedalbox forbedrer din køreglæde

Som nævnt, så skal der ikke lægges skjul på, at du ved hjælp af en pedalbox vil kunne forøge din køreoplevelse på særdeles markant vis. Du vil nemlig opleve at din bils reaktionsevne vil være forbedret. Hvis din reaktionsevne er forbedret, så vil du naturligvis også kunne mærke en større glæde ved din kørsel. En pedalbox fra tyske DTE Systems vil forøge din køreglæde ved at forbedre bilens acceleration. Du vil desuden også have mulighed for at vælge “City”-indstillingen, der gør, at boksen fokuserer på at optimere bilens brændstofforbrug. Udover ”City” er det muligt at vælge imellem ”Sport” og ”Sport+”

Hurtig og nem samling

Kablet fra DTE Systems som CT Denmark er autoriseret og certificeret forhandler er blevet konstrueret på en sådan vis, at det er hurtigt og nemt at samle. DTE Systems har gjort sig en lang række erfaringer, der har bevist, at et temperatur-resistent OEM-stik er den bedste løsning. For at sikre, at kablet er i orden, så bliver det testet i DTE’s egen produktionshal inden de bliver anvendt som stik – det er blot som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Det har desuden også været et fokusområde for DTE Systems, at vægten bliver holdt på et absolut minimum, hvilket også er årsagen til, at det lette materiale, PA66, bliver anvendt. Selve huset er glasfiberforstærket og det sikrer hårdhed og varmebestandighed.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

En pedalbox er en god investering

Der skal bestemt ikke lægges skjul på, at en pedalbox fra DTE Systems er en rigtig god investering. Den er selvfølgelig 100% lovlig og kan forøge din acceleration med hele 10%, hvilket bestemt er en mærkbar forskel. Endvidere, så er der mulighed for at indstille boksen til intet mindre end 21 forskellige niveauer, så den kan tilpasses efter førerens specifikke behov. En pedalbox tager kun få minutter at montere og koster kun 1.499 kroner – uanset hvilke bilmærke, der er tale om. Når du køber en pedalbox hos CT Denmark, vil du altid kunne få den installeret helt gratis ved et CT Denmark værksted. Desuden tilbyder de hos CT Denmark altid 14 dages fuld tilfredshedsgaranti.