1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Få styr på biløkonomien for 1.500 kroner om måneden
0

Få styr på biløkonomien for 1.500 kroner om måneden

Få styr på biløkonomien for 1.500 kroner om måneden
0
0

SEAT vil fremadrettet tilbyde bilforsikringer, ved siden af deres eksisterende tilbud om finansiering, fuld service og garanti. Priserne starter fra 1.500 kroner om måneden.

Siden leasingbølgen faldt efter at regeringen satte en prop i loven, er bilpriserne faldet relativt stødt. Det har affødt et rekordhøjt salg, målt på volumen i både 2012 og 2013 og SEAT var et af mærkerne der voksede gevaldigt takket være deres mindste Mii.

I et forsøg på at kapre endnu flere markedsandele lancerer SEAT nu en all inklusiv pakke til deres spansk-tyske biler, der indeholder finansiering af bilen, service- og reparationsaftale og forsikring. Som eksempel kan Mii handles til 1.500 kroner om måneden med benzin som den eneste udgift.

Danskeren efterspørger til stadighed en samlet all-incluive pakke, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark:

”Der er en stigende tendens til, at bilkøbere ønsker én samlet pakke, hvor det er gjort så nemt og billigt som muligt ikke bare at eje bilen, men også at bruge den, så man kender sine udgifter i årene frem. Derfor tilbyder vi nu en samlet all inklusive-pakke med finansiering af bilen, service og reparation samt ikke mindst en fordelagtigt – og billig – forsikring. Man kan faktisk få en ny bil inklusive alt for under 1.500 kroner om måneden med vores nye tiltag”, fortæller Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Den nye samlede pakke giver endvidere yngre bilkøbere mulighed for at få forsikret deres nye bil til en hæderlig pris:

”Vi har mulighed for at give de helt unge bilkøbere mulighed for at give de helt unge, nye bilister – som bl.a. vores Mii appellerer til – priser på deres forsikring, der ikke slår dem helt ud, inden de overhovedet er kommet i gang med deres første bil”, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.   

Nye kørekortsindehavere mellem 18 og 21 år kan få sig en kaskoforsikring med en noget høj selvrisiko på 10.000 kroner fra 633 kroner om måneden, mens billister over 21 år slipper med en selvrisiko på 5.000 kroner til 319 månedligt.

Læs også:  Spar penge med helårsdæk

Alle modeller i SEATs program er nu tilgængelige med All Inclusive. Renten på finansiering er i øjeblikket 2,45 procent, service- og reparations aftaler fra 199 kroner per måned og forsikring fra 319 kroner månedligt.

All Inclusive – priseksempler: (baseret på en variabel rente på 2,45 procent, 36 måneders serviceaftale (eller 15.000 km per år) og en bilkøber på 22 år:

SEAT Mii (model 1,0 60 HK Reference 3-dørs) 1.474 kroner per måned.

SEAT Ibiza (model1,2 60 HK 5-dørs) fra 1.931 kroner per måned.

SEAT Leon ST (stationcar 1,2 TSI 86 HK Essence) fra 2.741 kroner per måned.