1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Facelift til Ford Mondeo 2010
0

Facelift til Ford Mondeo 2010

Facelift til Ford Mondeo 2010
0
0

Snart vil du kunne købe Ford Mondeo (2010) i et mere sporty design, da Ford er godt i gang med at få testet det nye facelift! Det nye design ligner mere Ford Focus.

Disse billeder er blevet taget af Carmagazine i Tyskland, og man kan bl.a. se at kofangerne, motorhjelmen og en ny form for LED belysning. Alt i alt synes jeg at denne bil minder om en Ford Focus, hvilket bestemt er positivt i følge min mening, da Focus er en meget lækker bil, men den er bare ikke specielt stor i forhold til Mondeoen.

Hvornår får vi mere information om den?

Til September ved motorshowet i Paris eller til March i Geneve næste år er det meget muligt, at Ford vil fremvise denne skønhed. Til den tid vil det også være muligt at få mere information om udstyret i bilen, og der går rygter om at den kan blive udstyret med radar cruise control, spejle som vil åbne op for ellers blinde vinkler, lygter der følger vejen og det såkaldte ”lane departure tech” som du kan læse mere om her.

Læs også:  Bilpleje: Sådan bevarer du din bils udstråling

Hvad med motoren?

På billedet er Mondeon udstyret med 2 udstødningsrør, hvilket tyder på at det er en 4-cylindret EcoBoost 2.0 liters turbomotor, som man regner med vil få mellem 237 og 258 hestekræfter! Selvfølgelig vil den også blive solgt med motorer meget mindre, men en mulig bestseller vil blive Fords nye diesel på 2,2 liter med 198 hestekræfter, som er specielt miljøvenlig!

tags: