1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Facelift til SEAT Ibiza
0

Facelift til SEAT Ibiza

Facelift til SEAT Ibiza
0
0

Den anmelderroste Ibiza får nu sit midtvejs-facelift. Ændringerne omfatter bl.a. højere materialekvalitet samt nye designelementer.

SEAT har frigivet de første officielle billeder af den nye, faceliftede SEAT Ibiza før bilens præsentation på på Geneva-showet I marts. Designet er opdateret inde som ude og der er også nyt på motorfronten.

Ibiza vil fortsat være tilgængelig i 3-dørs SC-udgave, 5-dørs hatchback samt 5-dørs stationcar-udgave med modelbetegnelsen ST. Fronten har lighedstræk med de sidste tre konceptbiler vi har set fra SEAT, nemlig IBE, IBX og IBL. Dette designsprog forventes at blive videreført til den nye Leon, som også forventes opdateret dette år.

Ibiza får en ny kølergrill, et bredere og lavere luftindtag samt en ny for kofanger der sætter streg under bilens lave, brede udseende. Nyt på fronten er også forlygterne, der følger SEATs designsprog.

Læs også:  BMW i5: Kåret som årets bil i Danmark 2024

Bagtil finder man en ny bagkofanger mens de karakteristiske linjer bagtil er bevaret. Hjuludvalget svinger mellem 15- og 18-tommer.

Bedre materialer

I kabinen har Ibiza fået et gevaldigt løft, hvad angår materialekvaliteten. Der vil også være mulighed for at vælge nye farvekombinationer og materialer. Ydermere har SEAT hentet den nyeste udgave af klimaanlægget fra VW og instrumenterne er også fornyede.

Ibiza vil også være tilgængelig med det nye infotainment system, som også vil kunne findes i VW up! og søsterbilerne. Systemet indeholder alt fra navigation til telefon og betjenes ved hjælp af en trykfølsom skærm.

Op til 180 hk

Benzinmotorerne vil fortsat være de kendte 1.2 samt 1.4-liters modeller, vi kender fra resten af VAG-koncernen. 1.2-motoren fås med enten 60 eller 105 hk i trykladet form. Den turboladede 1.4-liters TSI-motor yder 150 hk.

Læs også:  Tre familievenlige elbiler du kan finde hos Biltorvet

Cupra-udgaven udskiftes senere på året og får den samme motor som den nuværende samt søsterbilerne, på 180 hk.

Dieseludgaverne består af den ekstremt brændstoføkonomiske 1.2-liters med 75 hk som kører op til 29.4 km/l med et CO2 udslip på kun 89 g/km samt en mere potent 2-liters motor på 143 hk.

Gearkasserne er de eksisterende 5- og 6-trins manuelle modeller, vi allerede kender, samt en 7-trins DSG automatgearkasse.

tags: