1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Faceliftet Renault Clio er klar til Danmark
0

Faceliftet Renault Clio er klar til Danmark

Faceliftet Renault Clio er klar til Danmark
0
0

Renault er klar med den faceliftede Clio, som kan bestilles fra uge 38, september. Udefra er der dog ikke den store forskel at spore, men det er derimod i kabinen og under motorhjelmen, at man finder forbedringer.

De eneste udvendige designændringer er forlygterne, som har fået den genkendelige C- shape lyssignatur, mens fronten også er blevet redesignet minimalt. Kigger dog godt efter kan du se, at kølergrillen er blevet lidt bredere, mens kofangeren bagtil også er ændret lidt.

00104817

Indvendigt har sæderne nu fået bedre polstring og der er kræset en smule mere for detaljerne vha. nye materialer. Mulighederne for valg af infotainmentsystem er også forbedret, da der nu kan vælges iblandt et opdateret Media Nav system, R-Link systemet i version 2 og det nye R&Go system. Elsker man musik og er der plads i budgettet, kan man ligeledes købe Clio i en Bose Edition med et iflg. Renault fantastisk lydsystem. Af andre ekstraudstyrsdetaljer kan nævnes bakkamera, hvis parkeringssensorer ikke er nok.

Læs også:  9 tips til at køre sikkert og lovligt på de tyske veje

00104852

Under motorhjelmen vil man kunne finde en ny 110 hestes dieselmotor, som får selskab af en sekstrins manuel gearkasse. Det er endnu usikkert, om der også vil komme en 120 hestes TCe benzinmotor med fire cylindre til Danmark.

Den faceliftede Renault Clio introduceres i Danmark til september og priserne er endnu ukendte.

00104793

tags: