1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Faceliftet Skoda SuperB introduceres i weekenden
0

Faceliftet Skoda SuperB introduceres i weekenden

Faceliftet Skoda SuperB introduceres i weekenden
0
0

Den faceliftede version af Skoda SuperB introduceres i weekenden d.7-8 september.

Ændringerne inkluderer et redesign med det nye logo, og det er specielt sedan-modellen som har modtaget et markant løft.
Faceliftet ændrer ikke på de primære kvaliteter SuperB tilbyder såsom enorm rummelighed og plads i klassen for de større familiebiler.

Den nye SuperB koster fra 299.000 kr. med den 125 hestes 1,4 TSI turbobenzinmotor og Active udstyr. Den mindste dieselmotor er en 105 hestes GreenLine til 330.000 kr. som kører 23,8 km/l.
Motorprogrammet byder i alt på fire benzinmotorer og tre dieselmotorer med ydelser fra 105 til 260 hestekræfter. DSG-gearkassen fås til de tre mest potente benzinmotorer og koster 35.000 kroner ekstra.

SuperB TwinDoor har en to-delt bagklap, der kan åbnes dels som en almindelig bagagerumsklap i en sedan, men også som en hatchback bagklap, hvor hele den nederste rude åbnes med op. Stationcarmodellen Combi koster 20.000 kr. ekstra og byder på 633 liter bagagerum mod 595 liter i TwinDoor-modellen. Slår man bagsæderne ned får man dog imponerende 1.700 og 1.865 liter i TwinDoor og Combi, hvilket burde være nok til de fleste.

Læs også:  Mangler du opbevaringsplads i den lille garage? Skab mere via smart møblering

Tre udstyrsniveauer

Der kan vælges iblandt de tre udstyrsniveauer Active, Ambition og Elegance. I Ambition har man Climatronic, fartpilot, regnsensor, elektrisk indstilleligt førersæde med hukommelse, sædevarme i forsæderne, 16” alufælge, læder på rat, gearknop og håndbremsegreb.
Combi-modellen inkluderes også en sort tagrælling i Active og Ambition, mens den er sølvfarvet i Elegance.

SuperB kan købes med et bredt udvalg af ekstraudstyr, hvilket inkluderer en ny avanceret parkeringsassistent, hvor SuperB kun behøver 30 cm for og bag for at foretage en perfekt automatisk parallelparkering!

Skodas tryghedsaftale kan tilkøbes med en pris startende ved 5.995 kr., som omfatter samme områder som bilens fabriksgaranti og gælder i 2 år eller 100.000 kilometer. Aftalen kan også gælde i 3 år og i alt 100.000 km eller 150.000.

tags: