1. Home
  2. Bilmærker
  3. Alfa Romeo
  4. Flere heste i Giulietta QV
0

Flere heste i Giulietta QV

Flere heste i Giulietta QV
0
0

Alfa Romeo har udstyret Giulietta med en mere potent turbomotor fra sportsvognen 4C, for at skabe en ny topmodel der forventes at blive afsløret på næste uges Geneve Motor Show.

Den turboladede, 1.7-liters firecylindrede benzinmotor med direkte indsprøjtning yder 240 heste og sikrer at Giulietta klarer 0-100 km/t på kun 6.6 sekunder.

Forhjulene bliver trukket gennem en sekstrins dobbeltkoblingsgearkasse der også stammer fra 4C. Den lettere aluminiumsmotor yder sit bedste ved 6.000 omdr./min og sætter 350Nm i asfalten mellem 2100 og 4000 omdr./min.

Den ældre, tungere udgave af motoren kendt som 1750 TBi anvendes i øjeblikket i den nuværende udgave af Giulietta og den nye motor vil være at finde i programmet fra maj 2014.

1750 Turbo motoren er blevet udstyret med en ny brændstofpumpe, samt ny indsugning og udstødning. Alfa siger selv at lyden er væsentligt forbedret over forgængeren.

Læs også:  Antal offentlige ladestandere fordoblet på et år

Gearkassen kan sættes i auto-funktion, eller kontrolleres ved hjælp af skiftepedalerne monteret bag rattet. Forskellige køreprogrammer kan vælges gennem Alfas efterhånden velkendte DNA-knap.

Andre elementer i den nye Ford Focus ST-rival er større afgangsrør, 320mm Brembo bremser, 18-tommers alufælge og et særligt bodykit.

I kabinen finder man særlige sportssæder, læder og Alcantara detaljer, nye instrumenter, pedaler i aluminium, særlige syninger og sort himmel.

En unik lanceringsudgave af Giulietta Quadrifoglio Verde vil være begrænset til 500 enheder og kommer med særlige kulfiberdele, inklusiv spoiler og luftindtag samt unikke 18-tommers fælge.

Alfa har også modificeret Mito QV i forbindelse med Geneve Motor Show. Bilens 170-hestes 1.4-liters MultiAir motor er nu forbunde til den samme sekstrins TCT dobbeltkoblingsgearkasse.

0-100 km/t tiden sænkes med 0.2 sekunder til 7.3 sekunder sammenlignet med den tidligere manuelle bil og brændstoføkonomien er forbedret med 11 %. Øget standardudstyr er også en del af ændringerne af Mito QV i 2014.