1. Home
  2. Baggrund
  3. Flyttede til USA for at følge drømmen
0

Flyttede til USA for at følge drømmen

Flyttede til USA for at følge drømmen
0
0

Hvor langt vil man gå for at følge sin drøm? 31-årige Toke Kruse fraflyttede både lejlighed og solgte alle sine ejendele, for at satse hele butikken i San Francisco, men hvorfor?

Siden han fyldte 18 år har han været iværksætter med forskellig grad af succes. I alt har han stiftet mere end 10 virksomheder, og i dag er fokus på regnskabsvirksomheden Billys Billing. Billys Billing er et online nemt regnskabsprogram til iværksætteren, og har på rekordtid fået en stor kundekreds. Ideen til Billys Billing fik Toke efter flere års iværksætteri, hvor han selv måtte rode med megen besværlig bogføring i stedet for at bruge tiden på at tjene penge.

Trods Toke aldrig har været i tvivl om, at han ville være iværksætter, så var det vigtigt med en uddannelse i bagagen, da det også giver teoretisk erfaring. Toke har en bachelor i erhvervsøkonomi og kommunikation samt master fra IT-Universitetet i e-business.

Læs også:  CUPRA Tavascan: "Vi skubbede til grænserne uden at tænke på, hvad folk ville sige"

Satsede hele butikken

I 2012 tog han skridtet og flyttede til San Francisco med makkeren Sebastian Seilund. Målet var at lancere Billy’s Billing i USA, og så var det desuden blot en bonus, at der er en bedre iværksætterkultur i USA.

Beslutningen om at flytte fra Danmark blev taget forholdsvis hurtig, hvorefter lejlighederne blev sagt op og alle ejendele solgt. Herefter søgte Toke og Sebastian om visum, men det skulle vise sig at tage tre måneder at få svar fra de amerikanske immigrationsmyndigheder. I mellemtiden måtte de bo på kontoret i København, hvorfor det var en stor forløsning, da de fik godkendt ansøgningen, og kunne udleve drømmen i USA.

I dag omsætter Billys Billing for knap fem millioner kroner om året, og der er i 16.000 brugere af regnskabsprogrammet. Toke og Sebastian har 13 personer ansat på kontoret i San Francisco og København.

Bildrømmen blev opfyldt

At Billys Billing flyttede til USA gjorde det også muligt at forfølge bildrømmen. Toke har altid været vild med biler, og havde i Danmark blandt andet en Alfa Romeo MiTo QV, som han var meget glad for. I USA blev det dog muligt at købe det, der hjemme i Danmark lå uden for rækkevidde. Først købte han en Audi A5 cabriolet med en 210 hestes benzinmotor, hvilket er den samme som var i den gamle Golf GTI. Nu er den åbne flyder dog udskiftet til den nye Porsche Cayman S med 325 hestekræfter! Accelerationen fra 0-100 km/t tager blot 4,9 sekunder med den sekstrins PDK-gearkasse. Tokes Cayman S har også både fået sportsudstødning, 20” 911-fælge, fuld læderkabine og en masse andet ekstraudstyr, så den står usædvanligt skarp!

“Cayman S, er den absolut flotteste Porsche af dem alle – den er både elegant, hurtig og brutal”

I udvælgelsesprocessen overvejede Toke dog også den smukke italiener Maserati GranTurismo, men 2014-udgaven af Cayman slog benene væk under Toke, hvorfor valget i sidste ende faldt på den.

Læs også:  Mangler du underholdning til bilferien? Her er fem gode ideer

Når snakken går på den næste drømmebil er kravene blevet højere. Toke er fast besluttet på, at det skal være en fire-personers Ferrari, og han synes 599’eren er et godt bud.

Hvis man virkelig drømmer om en fed bil, må man lægge en plan for, hvordan man vil nå det og så gå benhårdt efter den – heldige mennesker, som kan købe dyre biler, er ofte dem, som har løbet en stor risiko og arbejdet sig til tops”

Vi siger tak for kigget!