1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Første billeder af faceliftet Tesla Model S
0

Første billeder af faceliftet Tesla Model S

Første billeder af faceliftet Tesla Model S
0
0

Tesla præsenterer selv den faceliftede Model S med ordene ”Performance and safety refined”. Der er dog også sket lidt med den elektriske sedan, som blev introduceret tilbage i 2012.

Ved første kig på designet bemærker man hurtigt, at der er sket en hel del med fronten. Fronten er blevet mere elegant og mindre rodet, men vigtigst af alt ved eksteriøret er nok lygterne. Da Model S blev introduceret var forlygterne elegante og smarte, men efterhånden var lygtedesignet klodset og diodelygterne var firkantet. De nye adaptive LED lygter får igen fronten til at se moderne og indbydende ud.

Tesla Model S facelift

Indvendigt er der også sket lidt, så interiøret minder om Model S samt den kommende Model 3. Dette inkluderer to nye trims, der er enten i asketræ eller lyst ask. Dermed får den faceliftede Model S også det effektive ”Bioweapon Defense Mode”, der er et luftfiltrationssystem, der har et noget mere dramatisk navn end den funktion, som det vil hjælpe med for den sædvanlige bruger. Systemet fjerner nemlig mindst 99,97 % af f. eks udstødningsgasser og man får dermed helt ren luft i kabinen – så er det lige meget om man har diverse allergier, er bange for alverdens bakterier osv.

Læs også:  Optimeret sikkerhed på vintervejene: Kia præsenterer innovativ snekæde-integreret dækteknologi

2017-Tesla-Model-S-4

Model S vil desuden fås med Autopilot, hvor den automatisk vil holde sig i sin egen vognbane eller endda skifte vognbane, hvis man blot blinker med blinklyset. Du kan læse om det i vores test af den nu gamle Tesla Model S her.

Foruden eksteriør- og interiørforbedringerne har der også været utallige rygter om en større batteripakke på 100kwh, men denne har Tesla endnu ikke offentliggjort. Derfor er topmodellen fortsat en P90D, der har en angivet rækkevidde på 509 km og accelerer fra 0-100 km/t på 3,0 sekunder i Ludicrous mode. Indstigningsmodellen er 70D, som kører 470 km på en opladning og er fra 0-100 km/t på 5,4 sekunder.

2017-Tesla-Model-S-3

Priserne er steget $1.500 i USA, så mon ikke også de danske priser stiger en lille smule.

Læs også:  BMW M4 CS: Den nye definition af kraft og letvægt

Vi opdaterer selvfølgelig med flere informationer, når Tesla udgiver flere oplysninger.

2017-Tesla-Model-S-5

2017-Tesla-Model-S-2

Tesla-000002

2017-Tesla-Model-S-1