1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ford Kuga som luksuriøs Vignale
0

Ford Kuga som luksuriøs Vignale

Ford Kuga som luksuriøs Vignale
0
0

Ford er klar med sin fjerde Vignale luksusmodel, og denne gang er det den nye SUV Kuga, som har fået et eksklusivt pift.

Præsentationen af den nye Kuga Vignale finder sted ved Goodwood Festival of Speed, hvor resten af Ford Performance-modelprogrammet også vil blive vist frem. Heriblandt de nyeste sportslige ST-Line-modeller.

Kort sagt byder Vignale-modellerne på en højere grad af luksus og håndværksmæssige finesser, hvilket selvfølgelig også dermed gælder for Kugaen.

”Vores nye Ford Kuga Vignale er et direkte resultat af den voksende trend med luksus-SUV’er, og den repræsenterer det absolut bedste fra Ford – med premiumdesign, eksklusive materialer og håndværksmæssig høj kvalitet. Vi ser et stort potentiale i at udvide den øvre del af vores produktportefølje og samtidig tilbyde særlige og skræddersyede services, som kan leve op til de voksende krav, som vores kunder stiller,” siger Roelant de Waard, vicepræsident for Marketing, Salg & Service hos Ford Europa.

Håndpoleret af specialuddannede…

Alle Vignale-modeller bliver både gennemgået og håndpoleret af specialuddannede medarbejder på Fords produktionsanlæg i Valencia. Det er dog ikke kun op til de specialuddannede personer at vurdere bilens lakering og karrosserisamlinger, da topmoderne laser- og kamerateknologi sikrer, at der ikke er fejl.

Læs også:  Tre familievenlige elbiler du kan finde hos Biltorvet

Ford_GW2016-Kuga_07

Inde i kabinen er det standard, at sæderne er betrukket med quiltet Windsor-læder i højeste kvalitet. På toppen af instrumentbordet og på dørsiderne finder man smukt forarbejdet sort læder med prominente syninger. Som i resten af Vignale-modelprogrammet er det nye og meget intuitive Ford SYNC 3 med 8” touchscreen standard i Kuga Vignale.

Den mindste benzinmotor er den 182 hestes 1.5 EcoBoost kombineret med firehjulstræk og en sekstrins automatgearkasse. Det er dog også muligt at vælge en 150 (standard er forhjulstræk og sekstrins manuel gearkasse) eller 180 hestes 2.0 TDCi diesel med firehjulstræk og Powershift-gearkassen.

Den nye Ford Kuga Vignale vil senere i år være at finde i de danske FordStores, hvor den vil stå side om side med S-MAX Vignale, Edge Vignale og Mondeo Vignale. De fem danske FordStores er placeret i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Esbjerg.