1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Ford præsenterer S-Max Vignale
0

Ford præsenterer S-Max Vignale

Ford præsenterer S-Max Vignale
0
0

Hvordan gør man en S-Max mere glamorøs? Smid nogen 21-tommer fælge på og lancer den i Milano!

Husker du Mondeo Vignale-konceptet fra sidste år? Troede du at det var glemt? Tro om igen – Ford insisterer på at udbrede kendskabet til deres nye, eksklusive ’Vignale’ emblem. Denne gang på en S-Max.

Idéen bag ’Vignale’ er ganske enkelt, om end skjult i en masse PR-vrøvl. Vignale –modeller fra Ford vil være mere luksuriøse end basismodellerne, med dyrere materialer og stylingsændringer. Vignale-kunder vil kun blive håndteret af dedikerede sælgere og handle i ’Vignale Lounges’, som vil være underafdelinger af regulære Ford forhandlere, i forbindelse med service og salg. Bilen vil naturligvis blive afhentet og leveret i forbindelse med service. Ford kalder det et unikt eksklusivt produkt og ejeroplevelse og siger at konceptbilen udtrykker ’premium design, håndværk og den eksklusive specifikation som kunder kan forvente fra Ford Vignale’.

Læs også:  Derfor bør du investere i en hybridbil

Ford at gøre en S-Max til en Vignale finder man 21-tommers fælge med særlige detaljer og højkvalitets finish samt sidespejle i krom. Frontgrillen er ny og farven hedder ’Milano Grigio’.

Taget i betragtning af at S-Max er kendt som pålidelig familietransport, hvis primære funktion er at flytte afkom fra et punkt fra et andet i en relativ uprætentiøs måde, virker det til et aparte valg for en glamourøs overhaling.

Hvor nyttigt kviltet læder i en kabine der ’henter inspiration fra den nuværende herretøjsmode’ vil være for børnefamilier er endnu uvist. Resultatet er flot, men virker en smule malplaceret.

Upåagtet af det, forventer Fordat fremstille en produktionsudgave af S-Max Vignale til at følge i kølvandet på den Mondeo der ankommer i slutningen af året.

tags: