1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Forførende Honda koncept
0

Forførende Honda koncept

Forførende Honda koncept
0
0

Honda har ved biludstillingen i Detroit afsløret fornyelserne på NSX concept modellen.

Som det kan ses på billedet foroven og i galleriet under teksten, så er det ikke et normalt Honda-design NSX-konceptet er udstyret med. Honda betegner selv stylingen som ”næste generations superbil’s styling og design”.

De første tegninger af den originale konceptmodel holder stadig vand, hvorfor den meget aggressive front med dragende proportioner som kommunikerer superbils attitude ikke er ændret. Bag designet gemmer sig letvægtsmaterialer og avanceret teknologi.

Drivlinjen indeholder det nye innovative Sport Hybrid SH-AWD (Super Handling All Wheel DriveTV) hybrid system. Motoren er en center placeret V6’er med direkte indsprøjtning med to elmotorer med moment styring. Firehjulstræk hybridsystemet kan øjeblikkeligt genere negativ eller positivt moment individuelt til forhjulene i sving.

Læs også:   Tesla Roadsters med 0 kilometer på tælleren fundet i Kina: Var beregnet til ''reverse engineering''

V6-motoren med direkte indsprøjtning er næste generations VTEC, som sammen med en dobbelt kobling transmission med indbygget elmotor skaber hurtige accelerationer og efter sigende en fantastisk effektivitet.

Honda NSX konceptet er udviklet af et globalt Research & Development hold med lokation i Los Angeles, Californien og Raymond Ohio. Dermed er der ikke langt til produktionshallen, da den vil blive fremstillet på et nyt anlæg i Ohio.

Tager du til Geneve Motor Show i marts vil du også kunne opleve konceptet.

tags: