1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Forsmag på den nye Mazda2
0

Forsmag på den nye Mazda2

Forsmag på den nye Mazda2
0
0

Billeder af Mazda ’Hazumi’-konceptet, der vil blive fremvist på Geneve Motor Show næste uge, giver et tæt kig på hvordan den næste Mazda 2 vil se ud.

Disse billeder, der først blev fundet på et østrigsk bilforum, viser femdørs konceptbilen med traditionelle proportioner, men også særlige konceptbilsdetaljer som malede dæk og døre uden sidespejle. Sådanne elementer forventes ikke at nå frem til produktionsmodellen, der vil være på markedet senere i år.

Hazumi anvender den seneste fortolkning af Madas Kodo designsprog og udtrykket skulle være tæt på den endelige produktionsmodel.

Mazdas nye SkyActiv-D 1.5-liters dieselmotor, der også vil blive fremvist for først gang på Geneve, forventes at blive tilbudt i den nye Mazda 2 men vil også være at finde i resten af Mazdas europæiske modelprogram inden længe. Lanceringen af motoren vil også markere påbegyndelsen af et produktoffensiv fra Mazda, der også vil omfatte lanceringen af en helt ny Mazda MX-5 næste år.

Læs også:  Bilpleje: Sådan bevarer du din bils udstråling

Udover Hazumi konceptet vil Mazda stand indeholde et tema om Mazda MX-5, der i år har 25 års jubilæum. Mazda vil fremvise eksempler på tidligere generationer af verdens bedst sælgende roadster sammen med den nuværende bil.

tags: