1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Første billeder af Mercedes CLA 45 AMG
0

Første billeder af Mercedes CLA 45 AMG

Første billeder af Mercedes CLA 45 AMG
0
0

Billeder af den nye CLA 45 AMG er blevet lækket før dens debut på New York Motor Show.

Dette er de officielle billeder af Mercedes CLA 45 AMG, lækket på en russiske hjemmeside en uge før bilens debut på New York Motor Show. Dette er rent faktisk anden gang at vi ser den hurtige, AMG-tunede udgave af Mercedes nye firedørs coupé. Bilen havde en virtuel afsløring i enden af februar da det nye ’Driveclub’ spil til Playstation 4 blev afsløret.

0-100 km/t på under fem sekunder

Der er endnu ingen officielle detaljer fra Mercedes selv, men det er sikkert at CLA 45 AMG vil anvende same 355 hk stærke 2.0-liters turboladede motor som den nyligt afslørede A 45 AMG, en bil den deler platform med. Det betyder 0-100 km/t på under fem sekunder og en topfart begrænset til 250 km/t.

Læs også:  Porsche hylder ikon med ny eksklusiv version

En syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse vil være standardmonteret, mens et hurtigere styretøj, AMG-specifik affjedring og større bremser vil gøre den skarpere end den regulære CLA.

Som billederne viser, består de visuelle tilføjelser af helt nye front- samt bagkofangere, dybere sideskørter og pianolak hist og pist. I kabinen finder man kulfiber, røde seler og dybe sportssæder.

Priserne for den nye CLA 45 AMG er endnu ukendte.