1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Friske spionbilleder af BMW 3-serie GT
0

Friske spionbilleder af BMW 3-serie GT

Friske spionbilleder af BMW 3-serie GT
0
0

En skarp læser har fanget BMWs kommende 3-serie GT under testkørsel i Tyskland.

Den nye, større 3-serie GT vil få verdenspremiere som konceptbil ved næste måneds Paris Motor Show. Bilen forventes at være på markedet i Europa og Amerika i løbet af første kvartal af 2013. Der er basalt set tale om en formindsket udgave af den større 5-serie GT, og ifølge BMW skal den nye GT indtage markeder som Asien.
5-serie GT har på ingen tænkelig måde været en salgssucces på globalt plan, men alligevel virker BMW overbeviste om at en mindre model kunne sælges.

Sekscylindret motor

På det europæiske marked, vil BMW tilbyde to 4-cylindrede motorer med den nye 2.0-liters TwinPower motor, samt en turbodiesel.
Det er endnu uvist hvorvidt Nordamerika får dieseludgaven, men det forventes endvidere at GT vil komme med mindst en sekscylindret motor og formentlig også en hybrid.

Læs også:  Optimeret sikkerhed på vintervejene: Kia præsenterer innovativ snekæde-integreret dækteknologi

3-serie GT skal komplimentere Touring-udgaven, som vil være tilgængelig hos forhandlerne inden for et par måneder.
På trods af den skrånende taglinje, vil 3-serie GT tilbyde yderligere bagsæde- samt bagagerumsplads, takket være en forlænget akselafstand.

Den vil dermed fungere som topmodellen i rækken af 3-serie, foruden M3, og skal lukke hullet mellem den mindre 3-serie og den dyrere 5-serie.

Både 4- samt 5-dørsudgaver af bilen forventes.
Billedet overfor er formentlig en sekscylindret udgave af 4-dørs bilen.