1. Home
  2. Bilnyheder
  3. “Gear Knobs” er det nye show med Top Gear-trioen
0

“Gear Knobs” er det nye show med Top Gear-trioen

“Gear Knobs” er det nye show med Top Gear-trioen
0
0

Man narer næppe nogen ved at sige, at Top Gear-trioen bestående af James May, Jeremy Clarkson og Richard Hammond i starten af i år var ved at gå nedenom og hjem som team og dertilhørende tv-program.

Primært på grund af Clarksons lille kontrovers med produceren bag programmet, som du kan læse mere om her. I slutningen af juni blev det offentliggjort, at den nu tidligere Top Gear-trio havde underskrevet en aftale med store Amazon. Her skal de tre værter og producer Andy Wilman lave et nyt bilrelateret tv-program, men hvad er navnet på showet mon?

Man har nu fået fat i en række dokumenter, der er blevet udarbejdet to uger forinden offentliggørelsen med Amazon. Clarksons advokater har nemlig registreret ”Gear Knobs” som et trademark inden for noget bilrelateret. Ligeledes må det bruges til alle former for mechandise, så længe det er relateret med enten biler eller motorer.

Læs også:  Lamborghini vinder 'Manufacturer of the Year' ved det årlige TopGear.com Awards i London.

Hvad angår mechandise kan det nemt blive i stil med den slags, vi kender fra det tidligere Top Gear-show. Det indebærer alt lige fra fødselsdagskager af ”The Stig”, racerkøreren uden identitet fra programmet, til boblebade med samme karakter i. Intet show uden racerkører, og i den forbindelse har man under trademark-registreringen ligeledes registreret ”Speedbird” som et trademark.

Vi tror, ”The Stig” vender tilbage hos den tidligere Top Gear-trio under navnet ”Speedbird”. Det nye ”Gear Knobs” kan findes på Amazon Prime-tjenesten engang i begyndelsen af næste år.