1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Det grønne bæst: Mercedes AMG GT R!
0

Det grønne bæst: Mercedes AMG GT R!

0
0

Mercedes er klar til præsentationen af den mest potente Mercedes AMG GT til dato. Præsentationen finder sted d.24 juni ved Goodwood Festival of Speed, men forinden har Mercedes offentliggjort en lille teaser, som du kan se her.

Mercedes-AMG-GT-R-12

Navnet bliver Mercedes AMG GT R, og den har ikke noget at gøre med Nissan GT R… Vi kender endnu ikke til de endelige specifikationer men vi ved, at den vil blive mere potent end AMG GT S’eren, som byder på 510 hk. Motoren vil være en opgraderet udgave af den 4-liters TwinTurbo V8’er, som forventes at yde mellem 550-600 hestekræfter, mens drejningsmomentet også vil være hævet. Hvis man tager dette i mente med nogle vægtreduktioner og en optimeret syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse, men den så ikke er hurtigere fra 0-100 end GT S’eren, der blot skal bruge 3,8 sekunder?

Læs også:  Bilteknologi: De nyeste avancerede sikkerhedsfunktioner

Mercedes-AMG-GT-R-3

Den køreklar vægt vil blive under de 1.645 kilo, som AMG GT S’eren vejer. Dette skyldes Mercedes vil have brugt flere letvægtsmaterialer såsom carbon.

Vi glæder os til den nye Mercedes AMG GT R, men vi ser også frem til den nye Black Series, som vil blive endnu mere potent…

Se flere billeder forneden:

Mercedes-AMG-GT-R-2

Mercedes-AMG-GT-R-6

Mercedes-AMG-GT-R-8

Mercedes-AMG-GT-R-9

Mercedes-AMG-GT-R-5

Mercedes-AMG-GT-R-4