1. Home
  2. Baggrund
  3. Gumball 3000 skudt i gang i København
0

Gumball 3000 skudt i gang i København

Gumball 3000 skudt i gang i København
0
0

Trods det dårlige vejr var der mødt talstærkt op til starten på Gumball 3000 her i 2013. Løbet blev selvfølgelig traditionen tro skudt i gang af selveste David Hasselhoff.

Den voldsomme regn udsatte løbet i flere minutter, men det så alligevel ikke ud til at tynde ud i de fremmødte tilskuere.

HVIS DU VIL FØLGE MED I GUMBALL 3000 FREMADRETTET, SÅ MODTAGER DU HURTIGST VORES OPDATERINGER PÅ FACEBOOOK.

Klik her for at se flere billeder her i højere opløsning.

Fra København gik turen til Koenigsegg fabrikken i Ängleholm, hvor den pressede eksklusive bilproducent fik mulighed for at lave en charmeoffensiv på de særdeles potentielle købere. Herefter fortsatte turen til Stockholm, mens de i morgen sætter kursen mod Helsinki, Stk. Petersborg, Tallinn, Riga, Warszawa, Wien og Verona for slutteligt at nå Monaco efter 5.000 kilometer.

Læs også:  Mercedes-AMG GLC SUV: Kraftfuld Hybridteknologi og Uovertrufne Kræfter

Klik her for at se flere billeder her i højere opløsning.

To biler er allerede færdige

Batmobilen nåede kun til Nørreport, men det vides endnu ikke om det var grundet politiet eller tekniske problemer. I hvert fald blev den fragtet væk af Dansk Autohjælp.

I Sverige gik det galt for en matsort Lamborghini Murcielago LP670-4 SV(det er en limited edition), og den kan næppe komme videre… Som det kan ses på billedet forneden er venstre forhjul revet af, mens der både er skader foran, på siderne og bagtil.

Klik her for at se flere billeder her i højere opløsning.

Facts om Gumball 3000

Gumball 3000 startede i 1999 og er et rally, hvor det handler om ”The Spirit of Gumball” frem for at nå først i mål. Præmien vindes ved at vise eventyrlyst, skille sig ud og er villige til at gå den sidste meter. Der er dog også præmier til både dem som opfører sig dårligst, er den bedste bagsædepassager samt navigatør.

Læs også:  Antal offentlige ladestandere fordoblet på et år

Deltagelse i det eksklusive løb koster fra 25.000£ og op, hvilket afhænger af ruten. Det betyder selvfølgelig rallyet kun tiltrækker de pengestærke rigmænd som er utrolig passioneret omkring dyre biler og vilde fester.