1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Her er den faceliftede Smart ForTwo
0

Her er den faceliftede Smart ForTwo

Her er den faceliftede Smart ForTwo
0
0

Smart har løftet sløret for en række diskrete designændringer til den nye Smart ForTwo for modelåret 2012.Vi fik i første omgang en smagsprøve på bilens nye look, da Smart fremviste deres elektriske ForTwo ED ved sidste års Frankfurt Motor Show. Det forventes, at resten af ForTwo-udgaverne vil blive vist frem for offentligheden ved Geneve Motor Show til marts.

De nye designændringer omfatter en ny kølergrill, der nu prydes af et integreret Smart logo. Der er også nye for- samt bagkofangere, mere muskuløse sideskørter og LED kørelys fortil. Ved samme lejlighed, blev tre nye typer alufælge præsenteret.

I kabinen finder man nye typer af læder og stofsæder og læderbetrukket instrumentbræt som tilvalg. De gængse udstyrsmodeller samt en særlig Brabus-udgaven vil stadig være at finde i modelprogrammet.

Læs også:  Bilpleje: Sådan bevarer du din bils udstråling

Smart har ikke foretaget nogen ændringer hvad angår chassiet, eller på motorsiden. Det vil sige at eventuelle købere fortsat kan vælge imellem en 1-liters benzinmotor med 3 cylindre og 70 hk, 85 hk eller 102 hk i Brabus-udgaven, eller en 0.8-liters diesel med 55 hk.