1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Her er den: Ny Mercedes C63 AMG Coupé
10

Her er den: Ny Mercedes C63 AMG Coupé

Her er den: Ny Mercedes C63 AMG Coupé
0
10

For få dage siden offentliggjorde Mercedes coupé-udgaven af C-klassen, og nu er AMG-modellen også præsenteret for omverdenen.

Helt forventeligt er AMG-modellen væsentlig mere skarp og dynamisk i sit design med et aerodynamisk designkit, mere aggressive kofangere, større fælge, diffuser og en spoiler. Selvfølgelig er der også en S-model af C63 AMG Coupé, der bl.a. vil kunne genkendes på et andet frontdesign, en mere prominent frontspoiler og specielle sortfarve AMG-stylingsdetaljer på både alufælge, sidespejlene, diffuseren samt både front og bagspoileren.
Herudover kan det også nævnes, at sporvidden er øget med 64mm for og 66mm bag.

Kabinen er selvfølgelig sportsligt indrettet med AMG-skålformerede sæder fra standard.

Motoren er den 4-liters V8 biturbomotor med omkring 470 hestekræfter og 510 hk i C63 AMG S coupé. S-modellen yder desuden ekstreme 700 Nm fra 1.750-4.500 omdr/min! Begge modeller har den syvtrins AMG Speedshift gearkasse, som sikrer lynhurtige skift.
Accelerationstiden i S-udgaven er blot 3,9 sekunder, mens kan hæves til 290 km/t – den er dog fra standard ”kun” 250 km/t. Nårh ja, Mercedes oplyser det blandede brændstofforbrug er 11,2 km/l.

Det smarte AMG Ride Control er standard, og med dette system kan man indstille de elektroniske dæmpere i tre forskellige indstillinger. S-udgaven har også yderligere aktive motorophæng, hvilket vi kender fra den vilde Mercedes GT.
Standardudgaven af C63 AMG Coupé har et mekanisk spær på bagakslen, mens S-udgaven gør brug af et elektronisk styret.

Læs også:  Volkswagen California CONCEPT: Et glimt af fremtidens Ikoniske autocamper

Vi forventer at se den nye Mercedes C63 AMG Coupé i Danmark fra omkring marts 2016.