1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Her er den nye Hyundai Santa Fe
0

Her er den nye Hyundai Santa Fe

Her er den nye Hyundai Santa Fe
0
0

Disse billeder giver den endnu klareste indikation af, hvordan den næste Hyundai Santa Fe vil se ud. Tredje generation af den mellemstore SUV vil få offentlig debut ved næste måneds New York Motor Show.

Den nye biler har fået det interne kodenavn DM, men kilder har bekræftet at Hyundai beholder Santa Fe navnet. Forbedringer i komfort, design og praktikalitet forventes. De sidste detaljer vil blive offentliggjort i New York.

Den helt nye Santa Fe er baseret på Hyundais ’Fluidic Sculpture’ designsprog, ligesom Hyundai i40. Santa Fe bliver her vist i konceptform, ved navn Storm Edge, som Hyundai hævder, indeholder de stærke og dynamiske billeder som naturen skaber ved formationen af en storm.

Den nye SUV har skarpere linjer i profilen end tidligere modeller, og fronten har fået et mere aggressivt look. Også den bekendte front, som nu findes på alle Hyundai modeller, er at finde på den nye Santa Fe, sammen med lavere kofangere for et mere sporty look.

Læs også:  Mercedes-AMG GLC SUV: Kraftfuld Hybridteknologi og Uovertrufne Kræfter

Det forventes at det nye look vil danne basis for andre SUV modeller fra den koreanske fabrikant. Hyundai har solgt omkring 2,56 millioner udgaver af Santa Fe siden lanceringen i år 2000.