1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Hummer H1 genopstår
0

Hummer H1 genopstår

Hummer H1 genopstår
0
0

Hvis du ikke kan slippe tanken om en stor, vulgær Hummer har du nu mulighed for at bygge din egen.

Ordet kit-bil forbindes typisk med en voldtaget Ford Sierra, lugten af sekundlim og valget mellem replica eller særlige udgaver. Ikke overraskende gør amerikanerne det på lidt andet vis. Mere maskulin og militaristisk, vel og mærke.

Der nemlig stadig efterspørgsel på den originale H1 Hummer, på trods af at personbilsafdelingen er lukket ned af GM, og efter 12 års produktion der sluttede i 2006, er der kun den militære udgave tilbage.

Men hvis du virkelig brænder for en H1 kan du stadig få en. Du bliver dog nød til at bygge dem selv, men Hummerguy.net rapporterer om en løsning, hvorved den militære udgave kan købes som samleset.

Læs også:  Fords Ikoniske Ranger pick-up går elektrisk i 2025 - Plug-in Hybrid på vej

Uden motor

Det er derfor stadig et problem at få bilen indregistreret som en civilvogn, da sikkerhed eller miljøvenlighed aldrig har været en prioriteret.

Det vil sige at du kan købe dit H1, men den kommer højest sandsynligt uden motor. Så er kvalerne med miljøvenligheden i det mindste sparet.

Der er dog gode chancer for, at såfremt du er typen der er frisk på at bygge din egen Hummer, har du også ressourcer til at gå ud og finde en motor til den.

tags: