1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Hyundai præsenterer ny i10 på Frankfurt MotorShow
0

Hyundai præsenterer ny i10 på Frankfurt MotorShow

Hyundai præsenterer ny i10 på Frankfurt MotorShow
0
0

Dette er den nye i10, som fra i år skal tage konkurrencen op mod klassedarlingen VW Up!

Hyundai satser på, at en rumlig kabine og ekstraudstyr fra firmaets større modeller kan hjælpe med at vippe Up af pinden som storsællerten i klassen.

For at få en større kabine har Hyundai haft i10 gennem fotokopieringsmaskinen og forstørret den på alle ledder og kanter.

Det vil sige, at den nye i10 er 80 mm længere end forgængeren, mens den er blevet 65 mm bredere.

Ifølge Hyundai giver det klassens bedste ben- og bagageplads. Bagagerummet alene er blevet 10% større end hos forgængeren og er nu på 252 liter, hvilket er, ahem, 1 liter mere, end man får hos VW Up.

Ekstraudstyret, som er lånt fra Hyundais større modeller, inkluderer blandt andet fuldautomatisk klimaanlæg, læderrat med varme og fartpilot.

Læs også:  Vision 357 Speedster: Endnu et retro-koncept fra Porsche

Af andre bemærkelsesværdige ting omkring den nye i10 skal det nævnes, at den er sænket 50 mm i forhold til forgængeren, og det skulle sammen med 5 mm længere akselafstand og nye støddæmpere give en mere velkørende bil.

På motorfronten vil der, alt efter hvilket land man er i, være forbedrede udgaver af de nuværende 3-cylindrede motor på 1.0 og 1.2-liter, men i de nye versioner med flere hestekræfter, NM og lavere CO2-udledning.

Hyundai viser i10’eren frem på Frankfurt Motor Show i september.