1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Billeder lækket af ny Ford S-MAX
0

Billeder lækket af ny Ford S-MAX

Billeder lækket af ny Ford S-MAX
0
0

Dette er de første billeder af Fords næste generation S-MAX, som får verdenspremiere på Paris Motor Show i den kommende måned.

Den store MPV deler platform med Ford Mondeo, men i S-MAX er der trukket godt og grundigt i proportionerne, så der kunne blive plads til syv sæder.

S-MAX har desuden omfavnet Fords helt nye designsprog – både når det gælder interiør og eksteriør. Særligt fronten på bilen er meget karakteristisk Ford. Men der er også tydelige tråde tilbage til den storsælgende forgænger.

Storsælger i Danmark
Modellen har i flere år været utrolig populær på det danske marked. I 2010 og 2011 solgte Ford mere end 3.700 S-MAX-modeller, hvilket ligger over både Nissan Qashqai, Toyota Verso og Citroën Grand C4 Picasso.

For endnu en gang at kunne blande sig i toppen af salgslisterne har Ford tilføjet en ordentlig portion af den seneste teknik – blandt andet håndfri adgang til bagagerummet, hvor en sensor under bilen registrerer dine fødder og åbner bagagerummet, når du står med hænderne fulde af indkøbsposer. Der er også såkaldte power-folding-sæder på både anden og tredje sæderække, som ved hjælp af et tryk på en knap forsvinder ned i gulvet på bilen og giver S-MAX et kæmpe stort bagagerum på 2000 liter. Rattet kan justeres elektronisk og sæderne kan ikke bare varme dig om vinteren men også køle dig, når solen står højt om sommeren.

Læs også:  BMW M4 CS: Den nye definition af kraft og letvægt

På sikkerhedsområdet kan S-MAX fås med aktiv parkeringshjælp, vognbaneassistent, blind-vinkel-sensor og automatisk opbremsning.

Motor-rygter:
Det er endnu ikke alle detaljerne, der er sluppet ud om den nye dansker-favorit, men ifølge Autoexpress vil man blandt andet kunne vælge Fords nye EcoBoost-benzinmotorer – enten med 158-hestes 1,5-liters motor eller den noget større 2,0-liters motor med 237 hk. Desuden vil TDCi-motoren kunne fås med 118, 148 og 177 hk.

Det forlyder også, at man for første gang vil kunne få S-MAX med firhjulstræk.

Ifølge rygterne kan vi forvente allerede at se S-MAX hos de danske forhandlere i løbet af 2015.

tags: