1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Nu kan du ansøge om at købe Ford GT
0

Nu kan du ansøge om at købe Ford GT

Nu kan du ansøge om at købe Ford GT
0
0

Går du også og drømmer om superbilen Ford GT, så bliver du nok ked af at høre Ford kun producerer 500 eksemplarer. Dermed bliver det en ganske sjælden superbil, og der vil kun blive produceret 250 styk om året de næste to år.

Ford GT

Ford har netop åbnet for bestillingen af den eksklusive superbil, der har en 3,5 liters V6 EcoBoost motor med +600 hestekræfter. Kort sagt er det lidt af en racerbil, som man kan få fingrene i. Ford kalder det dog også for deres mest avancerede produktionsmodel til dato. Den benytter alt den nyeste teknologi i form af letvægtsmaterialer, aerodynamik og EcoBoost motorteknologi.

Ford GT interiør

Selv hvis du har penge nok, og er hurtig på tasturet til at få sendt en ansøgning af sted, så er det ikke nok. Ford vurderer nemlig hver enkelt potentiel køber, da ejerne skal repræsentere Ford brandet på den helt rigtige måde. Dermed er Ford ikke på udkig efter rigmænd, som vil gemme bilen væk i garagen.

Læs også:  Porsche hylder ikon med ny eksklusiv version

Du kan bygge din egen Ford GT her. 

Vil du ansøge skal du gå ind her: www.FordGT.com. Ansøgningsprocessen er åben i 30 dage og lukker d.12 maj kl.23:59 dansk tid.

tags: