1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Nu kan du få rentefrit billån

Nu kan du få rentefrit billån

Nu kan du få rentefrit billån
0
0

Konkurrencen på bilmarkedet i Danmark er hård og renten ar lav.
Det har fået Toyota til at gøre finansieringen af bilkøb rentefrit i årets sidste måneder. 

For første gang nogensinde i bilbranchen kan kunderne vælge mellem en vifte af fabriksnye bilmodeller og få købet finansieret med 0 procent i variabel rente – altså helt rentefrit.

Det opsigtsvækkende tilbud skyldesbudskab skal ses i lyset af et fortsat mere og mere konkurrencepræget bilmarked. Her kæmper bilmærkerne ofte om at kunne tilbyde produkterne til den bedste pris og give kunderne mest værdi for pengene. Med det nye rentefrie koncept tager Toyota som de indtil videre eneste et nyt skridt i kampen om kunderne.

Det attraktive tilbud gælder for stort set alle bilmodeller lige fra den mindste Toyota AYGO til den store Toyota RAV4 Hybrid og løber resten af året.

Læs også:   Tesla Roadsters med 0 kilometer på tælleren fundet i Kina: Var beregnet til ''reverse engineering''

”Vi forventer ikke, at den historisk lave rente på 0 procent vender tilbage efter nytår. Derfor gælder det om at være hurtig, og vi anbefaler da også, at man lægger vejen forbi en Toyota-forhandler i den aller nærmeste fremtid, hvis man ønsker at gøre brug af tilbuddet,” lyder det fra Anders Tystrup, der er pressechef hos Toyota i Danmark.toyota_forhandler5_low

tags: