1. Home
  2. Bilnyheder
  3. KIA offentliggør billeder af den nye K9
0

KIA offentliggør billeder af den nye K9

KIA offentliggør billeder af den nye K9
0
0

KIA har afsløret de første officielle billeder af deres helt nye flagskibs-sedan, der skal lanceres i år på det koreanske marked.

Bilen har hidtil været kendt under kodenavnet ‘KH’, og KIA har bekræftet at det koreanske markedsnavn vil være KIA K9, som forventet, på trods af at den baghjulstrukne sedan højest sandsynligt vil blive solgt under et andet navn på de vestlige markeder.

KIA K9 er den første baghjulstrukne bil fra fabrikanten, og er sammenlignelig med BMW 7-serie og Mercedes S-klasse hvad angår størrelse og proportioner. Det er endnu ikke offentliggjort nogen detaljer om motorudvalg, men det forventes at KIA vil anvende en større V8 benzinmotor.

Usikkerhed om Europa

Modellen sætter sløjfe på KIAs koreanske K-serie af personbiler, som også inkluderer K5, som vi kender bedre som Optima i Europa, samt K7 som også sælges som Cadenz, dog ikke i Europa.

Læs også:  Leasing vs. køb: 3 fordele og ulemper

K9 er seneste udvikling af KIAs designsporg, og anvender den velkendte ‘tigernæse’ front og LED forlygter. Bagtil finder man også LED baglygter, samt kromdetaljer og integreret afgangsrør i bagkofangeren.

Der er endnu ingen planer om at tilbyde bilen i Europa, mens de nordamerikanske markeder vil få glæde af bilen fra 2013.

 

tags: