1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Kia Track’ster afsløret
0

Kia Track’ster afsløret

Kia Track’ster afsløret
0
0

Sløret er blevet løftet for KIAs nye to-sæderne Soul-baseret Kia Track’ster-koncept, ved Chicago Motor Show. Konceptet giver en forsmag på, hvordan en sporty 3-dørsudgave af KIA Soul kunne se ud, og vil formentlig blive produceret ved siden af Soul i 5-dørs udgaven samt den kommende cabrioletudgave. Det er samme californiske design studio der står bag Track’ster, som der stod bag Soul.

Det muskuløse koncept får kræfterne leveret fra en 2-liters turboladet benzinmotor, der yder 250 hk, hvilket er 66 % mere end den nuværende KIA Soul. Track’ster har 4-hjulstræk og et 6-trins manuel gearkasse.

Andre mekaniske forskelle på standardbilen inkluderer en sænkning, samt større ventilerede og hullede Brembo skivebremser. Akselafstanden er også øget en kende, fra 2550mm til 2570.7mm og hele karrossen er gjort bredere fra med 133mm til 1918mm.

Læs også:  Bilteknologi: De nyeste avancerede sikkerhedsfunktioner

Selvom KIA insisterer på at der endnu ikke er nogen planer for at bygge Track’ster, ville en sådan model give mening i KIAs Soul modeudvalg, især i USA. KIA solgte mere end 100,000 Soul-modeller i USA sidste år, og den åbne cabriolet udgave er fortsat på tegnebrættet.