1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Kører 60.000 km i sin Renault Fluence Z.E. om året!
0

Kører 60.000 km i sin Renault Fluence Z.E. om året!

Kører 60.000 km i sin Renault Fluence Z.E. om året!
0
0

Aron Dalgaard bor i Nærum og kører alle hverdage i sin elbil mod arbejdspladsen i Køge – herudover kommer anden almindelig kørsel.

Han er én af de omkring 220 danskere som ejer elbilen Renault Fluence Z.E.. Dagligt kører han cirka 100 kilometer på arbejde, og det bliver omkring 5.000-6.000 kilometers kørsel i alt om måneden, men iflg. Aron er både sund fornuft og god økonomi.

I stedet for at benytte sig af opladning ved bopælen benytter Aron sig af én af de to ladestationer ved motorvejen enten mod eller hjem fra arbejde.

Aron fortæller:

”Jeg arbejder i Køge, men selv om jeg er tilhænger af offentlig transport, så fandt jeg ud af, at jeg simpelthen skulle bruge for lang tid på transport, hvis det skulle foregå med bus og tog. Derfor begyndte jeg at kigge efter en dieselbil. Men da jeg ikke havde lyst til at trille rundt i en lille bil, blev min opmærksomhed hurtigt rettet på en Renault Fluence Z.E. elbil. Og jo mere jeg regnede på det – jo bedre en forretning blev det faktisk”,

”Jeg har et Better Place abonnement med ubegrænset antal kilometer. Det betyder, at jeg maksimalt betaler for 35.000 kilometers kørsel. Men da jeg har et kørselsbehov på mindst 60.000 kilometer om året, så får jeg 25.000 gratis kilometer i min elbil. Det er da en rigtig god forretning”,

Aron indrømmer han ikke kører specielt økonomisk i sin elbil, og rækkevidden i hans Fluence Z.E. er derfor 100 kilometer med 130 km de gange han har kørt mere økonomisk.

Læs også:  Fra 0 til 100 på et øjeblik: 3 lynhurtige biler

Vi tager den store Renault elbil til test i den kommende uge, hvorefter du vil kunne læse vores mening om livet med en elbil.