1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Lækkede billeder af Mercedes-Benz CSC – Video

Lækkede billeder af Mercedes-Benz CSC – Video

Lækkede billeder af Mercedes-Benz CSC – Video
0
0

De første officielle billeder af Mercedes Concept Style Coupe (CSC) er blevet lækket på en tysk hjemmeside, før den officielle præsentation ved næste uges Beijing Motor Show.

CSC konceptet, viser Mercedes’ kommende CLA sedan, der forventes at gå i produktion fra 2013.

Billederne viser et designsprog, der er kraftigt inspireret af den større CLS. Det er en videreudvikling af F800 konceptet fra 2010, som satte retningen for Mercedes’ nuværende designsprog.

Under karossen, forventes det at konceptbilen benytter Mercedes’ nye MFA platform. Denne vil også danne basis for den produktionsklare udgave af CLA, og er indtil videre blevet benyttet på A-klassen samt B-klassen.

En anden planlagt bil på denne platform er den lille SUV ved navn GLC, og en shooting brake udgave af CLA.

Læs også:  Mercedes-Benz lancerer ny version af ikon fra 1979

Konceptbilen er 4637mm lang, hvilket gør den 47mm længere end den nuværende C-klasse. Den næste C-klasse vil dog vokse i størrelse, hvilket vil sige at den produktionsklare udgave af CLA vil være lidt mindre end den regulære C-klasse.

Motoren i konceptbilen siges at være den samme 2.0-liters turboladede benzinmotor, der blev anvendt i A25 konceptbilen ved Geneve Motor Show i marts. Den yder 210hk, det samme som en Volkswagen Golf GTI.

tags: