1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Se de første indtryk af den nye BMW M4 og M3
0

Se de første indtryk af den nye BMW M4 og M3

Se de første indtryk af den nye BMW M4 og M3
0
0

Hvis du er en ægte bilentusiast er introduktionen af en ny BMW M3 en gigantisk begivenhed, upåagtet af, hvilket tilhørsforhold du har til tyske biler. Se første indtryk af bilen her.

 

Den nye M3 og mere strømlinede søsterbil M4 er to af de mest hypede sportsvogne i år. Selvom M3’eren aldrig har været den hurtigste eller mest hardcore bil i segmentet har BMWs sportslige udgaver af 3-serien altid ramt en nerve hos fans med dens blanding af præstationer og komfort.

Og skal man tro de første par anmeldelser, gør det samme sig gældende for den nye M3 og M4, der er de første modeller i serien der gør brug af en turboladet motor (all tidlgiere udgaver af M3 anvendte højtdrejende atmosfæriske motorer), der yder 431 hestekræfter fra en 3.0-liters sekscylindret turbomotor.

Læs også:  9 tips til at køre sikkert og lovligt på de tyske veje

Den generelle konsensus synes at være at BMW har forbedret M3/M4 duoen over den foregående E92-serie af M3 på alle områder undtagen sjæl og lyd fra den trykladede sekser, til trods for at den præsterer flere heste og mere moment samtidig med at brændstoføkonomi og CO2-udledning er forbedret væsentligt.

Justin Bell fra amerikanske Motortrend og Steve Sutcliffe fra Autocar har tilbragt tid bag rattet af M3 og deler deres erfaringer i videoerne nedenfor.