1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Lamborghini afslører Aventador Roadster
0

Lamborghini afslører Aventador Roadster

Lamborghini afslører Aventador Roadster
0
0

De første detaljer på den nye Lamborghini Aventador Roadster med et særligt kulfibertag, er offentliggjort af italienerne.
Dette er den nye Lamborghini Aventador LP-700-4 Roadster, der vil bygge videre på succesen med Aventador Coupe, som har solgt i mere end 1,300 eksemplarer.

Med den nye Roadster får man et todelt kulfibertag, som Lamborghini mener er det stiveste de nogensinde har bygget.

Hver del af taget vejer 6kg, og kan placeres i bilens bagagerum skulle solen melde sig.
Det skulle endvidere være utroligt simpelt at montere.

Såvel som det nye tag, har Lamborghini også fornyet bilens B-stolper, der nu omfatter automatisk beskyttelse såfremt bilen ruller rundt.

Stadig lynhurtig

De er også blevet fornyet, for at give bedre ventilation til bilens centermonterede V12 motor. Kølerhjelmen er også ny, med kig til maskineriet.

Læs også:  BMW M4 CS: Den nye definition af kraft og letvægt

Motoren er den samme stop/start monterede 700hk 6.5-liters V12 motor som i Aventador Coupe, der sender kræfterne til alle fire hjul gennem en syvtrins dobbelkoblingsgearkasse.

Ekstra forstærkninger I karroseriet betyder, at på trods af letvægtstaget og et nyt sæt alufælge der er 10kg lettere, er Roadsteren tungere end Coupe-udgaven, således at 0-100 km/t tiden nu er 3.0 sekunder i stedet for 2.9. Topfarten er stadig 347 km/t. Chaufføren kan skrue op for motorlyden, takket være tilføjelsen af en bagrude der kan sænkes eller hejses ved hjælp af en knap.