1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Lamborghini introducerer Veneno Roadster på hangarskib
0

Lamborghini introducerer Veneno Roadster på hangarskib

Lamborghini introducerer Veneno Roadster på hangarskib
0
0

Lamborghini vælger 240 meter langt hangarskib som det idelle sted at lancere deres nye superbil til en pris på over 20 millioner kroner.

Hvis vi skal være helt ærlige, var vi slet ikke klar over at den Italienske flåde havde et hangarskib. Det viser sig imidlertid at de har et særdeles fint et af slagsen, der passende kunne anvendes som venue for lancering af en ny bil. Det er sådan set ikke første gang skibet har lagt dæk til lancering af en bil, for få år siden fik Fiat Punto Evo premiere selvsamme sted. Det er nok det eneste Punto’en og den nye Veneno Roadster nogensinde får til fælles.

Med en løs anvendelse af ordet ‘offentlig afsløring’, fremviste Lamborghini Veneno Roadster ombord på Nave Caveour. Arrangementet var givetvis eksklusivt og de deltagende bestod ikke af andet end embedsmænd, klienter, VIP gæster og mediefolk med et modeshow, dyr italiensk mad og alt hvad en milliardær ellers kan begære.

Læs også:  Bilsikkerhedsteknologi: Højteknologiske systemer

Der skal en del til for at få en jetjager til at tage sig kedelig ud, men sammenholdt med Veneno Roadster ser selv den italienske AV-8B Harrier II en smule triste ud. Bilen selv, som vi allerede kender, er Lamborghinis forsøg på at stjæle en smule af rampelyset fra McLaren P1 og LaFerrari ved at overdække en Aventador med kulfiber og hæve prisen med nogen millioner. De tre originale Veneno Coupéer er allerede solgt for 22,35 millioner kroner stykket, men der vil blive bygget ni Roadstere i alt og der er stadig nogen stykker tilbage.

Den koster 24,58 millioner kroner før den danske stat stempler den med registreringsafgift og tallene hedder 0-100 km/t på 2.9 sekunder og en topfart på 354 km/t. Uanset hvor imponerende Veneno Roadster er, skal vi ikke forvente at den melder sig ind i den aktuelle kamp om omgangstider på Nürburgring.